Kring competitie start niet op dit seizoen

Woensdagavond heeft de kring jaarvergadering plaatsgevonden welke eerder gepland stond op 18 maart, maar kon vanwege het Corona virus geen doorgang vinden. Er is aan de verenigingen een alternatief programma voorgelegd om mogelijk hiermee toch aan te vangen maar hier is over besloten dat voorzichtigheid nog geboden is en we er allemaal nog mee om moeten leren gaan om de afstandsregel goed in acht te nemen tijdens het schieten.

Vandaar is er besloten dat de verenigingen op hun eigen locaties hun eigen trainingsactiviteiten en kleine onderlinge competities aan zullen vangen en hiermee hopen dat we met ingang van het volgende schietseizoen 2021 onze kringcompetitie weer op kunnen pakken. Alle kringwedstrijden zijn hiermee dan ook voor de rest van dit jaar afgelast.

Ook word er niet meer deel genomen aan Nkb wedstrijden, vrije verschietingen en Kempen-Zundert etc.

Het kringbestuur hoopt dat alle aangesloten leden dan ook zoveel als mogelijk hun sport weer op kunnen pakken op allereerst de buitenaccommodaties en later mogelijk ook op de binnenlocaties.

Wij wensen iedereen een sportieve maar vooral gezonde zomer toe en komen graag later bij u terug met info betreft het nieuwe schietseizoen!
Namens het kringbestuur.

Kring Zundert
Wil Elst
Eendenkooistraat 2b
4885 KM Achtmaal,NL

T: +3176-5985776
M: +31612436872
E: Info@kruisboogzundert.nl