Skip to main content

Vandaag hebben wij het droeve en verschrikkelijke nieuws ontvangen dat Ron Jongenelis op 53 jarige leeftijd is overleden.
We wisten allemaal dat Ron de laatste tijd een long aandoening had maar hij kon hier perfect mee omgaan.
Tot ongeveer twee weken geleden het noodlot weer toesloeg en hij er weer een longontsteking bij kreeg, hij heeft gevochten wat hij waard was maar hij heeft het niet kunnen redden.
Tot de avond van zijn overlijden toe, toen hij nog een berichtje stuurde dat hij bleef vechten, het heeft zo niet mogen zijn.
Ron was een erg gezien figuur in het dorp Achtmaal, Hij was te zien bij vv Achtmaal, zat in de carnavalsclub nie veul soeps, ging steevast naar de NAC wedstrijden etc.
Maar hoe wij hem vooral zullen herinneren is wat hij voor kruisboog vereniging De Toekomst heeft gedaan.
Hij is meer dan 20 jaar secretaris geweest is en ook geruime tijd wedstrijdleider, wat hij de laatste jaren weer opgepakt had. Scheidsrechter noem maar op.
Ook was hij een begenadigd schutter zeven keer koning en twee maal keizer van De Toekomst. Diversen keer Nederlands kampioen zowel persoonlijk als met het viertal etc.
Ook voor de kring Zundert wou hij zijn steentje gaan bijdragen en was net in het voorjaar aangesloten als kring afgevaardigde, we hebben helaas niet lang van zijn input kunnen genieten.
Wij zullen deze persoon ontzettend missen ,zowel op de schietbanen als aan de bar voor een gezellig praatje.

Heel veel sterkte gewenst aan de dierbaren van Ron.

Namens Kruisboog Kring Zundert.

Kring Zundert
Wil Elst
Eendenkooistraat 2b
4885 KM Achtmaal,NL

T: +3176-5985776
M: +31612436872
E: Info@kruisboogzundert.nl