Skip to main content

Beste schutters,
Vanwege covid-19 hebben we tot nu toe geen enkele wedstrijd of wat ook kunnen verschieten in de tijd dat we normaal gesproken ieder weekend in de weer zijn met onze kruisboog.
Kruisboogvereniging Nooit Gedacht heeft dan ook besloten om de gebruikelijke vrije zomeravondverschieting toch doorgang te laten vinden alleen met deelname van aangesloten kruisboogschutters.

De rede van dit besluit is dat we met z’n allen ons zorgen maken over een mogelijk groot ledenverloop aan het einde van deze crisis, en omdat de versoepeling van maatregelen het nu toelaat om te schieten met alle banen in gebruik zonder de 1.5 mtr afstand regel ten tijde van het schieten. Bij het betreden en verlaten van de accommodatie geld deze regel overigens wel. Deelnemers zal bij inschrijving ook gevraagd worden naar hun gezondheidstoestand op dat moment. Verder gaan we ervan uit dat een ieder ook uiteraard zelf hun verantwoording kan nemen.

De uitnodiging is bijgevoegd en uiteraard is iedereen van harte welkom deel te nemen aan deze verschieting in afgeslankte vorm dit jaar.

Kring Zundert
Wil Elst
Eendenkooistraat 2b
4885 KM Achtmaal,NL

T: +3176-5985776
M: +31612436872
E: Info@kruisboogzundert.nl